Sunday , December 4 2022

Un vrâncean a rămas fără BMW după ce a cumpărat 3.000 de pachete de ţigări din Siret

bmw [800x600]

Poliţiştii au oprit în localitatea Dărmăneşti un BMW condus de un bărbat din Vrancea. In vehiculul acestuia, în valoare de 35.000 de lei, au fost găsite 3.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, motiv pentru care agenţii i-au confiscat atât maşina cât şi marfa

In data de 2 martie 2015, în jurul orei 18.45, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pe DN 2, în localitatea Dărmăneşti, autoturismul BMW condus de Iulian B., de 41 de ani, din judeţul Vrancea, ocazie cu care, în urma controlului făcut asupra maşinii, în portbagaj au fost găsite 3.000 de pachete de ţigări de provenienţă duty free şi provenienţă ucraineană.
Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice, poliţiştii stabilind faptul că bărbatul a cumpărat ţigările de pe raza oraşului Siret, de la o persoană pe care nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 11.000 de lei şi urma să le vândă pe raza judeţului Suceava. Cele 3.000 de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de 30.000 de lei au fost confiscate, precum şi suma de 9.000 de lei găsită în vehicul. Autoturismul BMW în valoare de circa 35.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul IPJ Suceava. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, vrânceanul fiind reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul IPJ Suceava. (C.Z.)

Vezi si

Trei transporturi ilegale de lemn, depistate, vineri, de polițiștii suceveni

Și în cursul zilei de vineri, polițiștii au continuat controalele în trafic pentru depistarea celor …