Sunday , February 5 2023

Un vicovean care a înșelat prin metoda accidentul un bătrân din Bistrița a murit într-un accident în timp ce era urmărit de poliție

Un sucevean urmărit pe șoselele din Bistrița-Năsăud după ce a înșelat un bătrân cu 10.000 lei, spunându-i că este medic și că fiul său a fost implicat într-un accident, a murit după ce s-a răsturnat cu mașina.

Vineri seara, un bărbat de 80 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud, a înmânat suma de 10.100 de lei unui bărbat care l-a sunat, s-a recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier.

Sâmbătă, polițiștii din Lechința, județul Bistrița-Năsăud, au observat autoturismul în care știau că se află falsul medic, în Sânmihaiu de Câmpie.

Polițiștii au încercat să oprească mașina, dar au fost observați de către șofer și un pasager, ambii mascați, astfel că șoferul și-a continuat drumul.

La un moment dat, în intersecția Drumului Județean 151 cu Drumul Județean 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La fața locului, a fost identificată în afara autoturismului, o singură persoană, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus, județul Suceava, decedat, informează Poliția Bistrița-Năsăud.

În autoturism a fost găsit un plic cu suma de 10.100 de lei.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …