Tuesday , September 27 2022

Un vicovean beat și cu permisul suspendat a produs un accident soldat cu doi răniți

1 accid politie

In noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02.10, Petrică Cornaci, de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul Chrysler Grand Cheroke cu număr de înmatriculare de Irlanda pe Calea Cernăuți, pe raza localității de domiciliu, având direcția de deplasare spre comuna Vicovu de Jos, după o curbă la dreapta, din cauza vitezei și a consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu un stâlp E.ON.

Vicoveanul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 9 martie 2017. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a șoferului și rănirea lui Ilie G., de 16 ani, pasager pe scaunul din stânga față.

Petrică Cornaci a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „distrugere din culpă”. (D.Z.)

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …