Tuesday , January 31 2023

Un vânător a fost împuşcat într-o pădure din Ciprian Porumbescu

Un cadru universitar de la catedra de Silvicultură a USV a împuşcat in picior, accidental, un vânător, într-o pădure din comuna Ciprian Porumbescu, în rimp ce participa la o vânătoare de mistreţi

pusca-de-vanatoare

Ieri după-amiază, în jurul orei 14.00, un incident ce putea avea urmări mult mai grave s-a produs într-o pădure din comuna Ciprian Porumbescu. In urma cercetărilor făcute de poliţişti a reieşit că în Fondul de vânătoare Berchişeşti, într-o pădure ce aparţine de comuna Ciprian Porumbescu, Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Suceava a organizat o vânătoare de mistreţi.
Cu această ocazie, Marcel Flocea, de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, cadrul universitar la catedra de Silvicultură a Universităţii „Stefan cel Mare” din Suceava, prezent la partida de vânătoare, a observat într-un tufiş un porc mistreţ. In momentul în care a pus mâna pe puşcă pentru a împuşca animalul, arma s-a descărcat accidental şi l-a rănit în picior pe un alt vânător, respectiv pe Nelu Marişcaru, de 61 de ani, din comuna Voroneţ. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, de unde a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „uz de armă letală fără drept” şi „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care s-a produs incidentul. (D.Z.)
 

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …

One comment

  1. cam greu de crezut povestea cu descarcatul pustii in picior!