Friday , October 22 2021

Un tir încărcat cu deșeuri lemnoase a luat foc la Ostra

ostra incendiu


Ieri dimineață, în jurul orei 03.20, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ostra, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un tir, pe raza comunei Ostra, pe DJ 177A. La sosirea pompierilor, ardea capul de tir și exista pericolul de propagare la remorca încărcată cu deșeuri lemnoase. Focul a fost stins la ora 05.05. Au ars elemente combustibile din capul de tractor și documente aflate în cabină. S-au degradat instalația electrică și cea pneumatică ale vagonului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat remorca tirului, cu încărcătura aferentă.
Din verificările făcute de polițiști a reieșit că la volanul tirului Volvo proprietate a SC TINTARUL SRL se afla Stefan Tînțaru, de 26 de ani, din orașul Broșteni, cel care a observat că în cabină pătrunde fum din partea dreaptă a acesteia, însă nu a reușit să stingă focul de unul singur. (D.Z.)

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …