Friday , October 7 2022

Un TIR cu apă minerală, trimis de „AQUA Carpatica” luptătorilor ucraineni din Lugansk, Donețk și Nikolaev

30 de paleți de apă minerală pură au fost livrați din România pentru nevoile Forțelor de Apărare din regiunile Lugansk, Donețk și Nikolaev. Proprietarul companiei „AQUA Carpatica” Jean Valvis este unul dintre cei care și-ar fi exprimat sprijinul pentru cauza ucrainenilor și, în ceea ce îl privește, a ales să furnizeze apă minerală pentru nevoile unităților Forțelor de Apărare ale Ucrainei.

Recent, un camion din România cu 30 de paleți cu apă „AQUA Carpatica” a fost întâmpinat la granița româno-ucraineană de către angajații Direcției Principale a Poliției Naționale din regiunea Cernăuți și aceștia au escortat marfa.

„Când inamicul ne distruge intenționat țara, creează un dezastru ecologic și amenință pericolul radiațiilor, o sursă de apă potabilă curată își merită greutatea în aur. Încărcătura cu apă de la binefăcători este destinată în primul rând nevoilor unităților Forțelor de Apărare ale Ucrainei din regiunile de est – Lugansk, Donețk și Nikolaev. Le suntem recunoscători partenerilor noștri români pentru preocuparea și sprijinul acordat în lupta noastră pentru viața într-un stat independent, suveran. Vom câștiga cu siguranță”, se arată într-o informare a Departamentului de Comunicare al Poliției din Regiunea Cernăuți.

Potrivit sursei citate, de la începutul invaziei rusești pe scară largă, compania „AQUA Carpatica” a alimentat în mod repetat rezervele de apă în regiunile afectate de acțiunile militare ale Federației Ruse. (D.P.)

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …