Tuesday , December 6 2022

Un ţepar care acţiona prin metoda “accidentului” a fost prins de poliţiştii suceveni

arestati droguri


In data de 3 martie 2015, la ora 15.00, agenţii Postului de Poliţie Grăniceşti au primit o reclamaţie din partea unei localnice de 64 de ani, cum că pe 2 martie a.c., fiica sa, de 41 de ani, a fost înşelată cu suma de 3.200 de lei prin metoda “accidentul”. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că pe 2 martie 2105, între orele 13.00 – 14.00, femeie de 41 de ani, care locuieşte cu mama sa, a fost sunată pe telefonul fix de acasă, de către un bărbat necunoscut, care s-a recomandat ca fiind poliţist şi care i-a spus că fratele său a produs un accident de circulaţie în municipiul Suceava, în urma căruia doi copii minori au fost răniţi şi sunt la spital, motiv pentru care trebuie să-i dea suma de 550 de euro pentru a se împăca cu tatăl minorilor. Ulterior, femeia a luat din casă suma de 3.200 de lei, ce aparţinea mamei sale, a mers în centrul comunei Grăniceşti, unde a dat banii unui bărbat venit cu o maşină.
In data de 7 martie 2015, în urma investigaţiilor făcute de poliţişti, a fost depistat un complice al autorului ca fiind Andrei Moloce, de 24 de ani, din comuna Calafindeşti, care a recunoscut fapta comisă. Din cercetările poliţiştilor, a reieşit că individual a mai participat la alte două fapte comise pe raza municipiului Suceava, respectiv la cea din 31 ianuarie a.c., la ora 10.30, când o femeie din municipiul Suceava a fost prejudiciată cu 11.000 de lei şi la cea din 26 februarie 2015, în jurul orei 17.00, când o altă victimă a fost prejudiciată cu 7.000 de lei.
Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că infracţiunile au fost comise împreună cu alte persoane, care în prezent sunt încarcerate în penitenciar şi cărora, în urma unui control făcut pe 4 martie 2015, le-au fost ridicate telefoanele mobile deţinute. Andrei Moloce a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat Judecătoriei Rădăuţi, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune. Individul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Cum îi putem sprijini pe sucevenii evacuați în urma exploziei de ieri

Prefectul Alexandru Moldovan a anunțat ieri modalitățile prin care pot fi sprijinite financiar sau cu …