Sunday , September 25 2022

Un tată și-a bătut fiica de 20 de ani în centrul satului, iar un bărbat de 40 de ani și-a bătut tatăl de 75 de ani cu pumnii și picioarele 

Luni dimineață, la ora 10.50, polițiștii din Mălini au fost sesizați prin 112 de către B. Ionela, de 20 ani, din comuna Slatina, despre faptul că tatăl său B. Laurențiu, de 46 de ani, din aceeași localitate, a provocat scandal și a agresat-o fizic.

În urma cercetărilor s-a stabilit că B. Ionela, în timp ce se deplasa către centul satului Slatina, s-a întâlnit cu tatăl său B. Laurențiu, iar pe fondul unor discuții contradictorii, fata a fost lovită cu pumnii și palmele peste față de către tatăl său. Ionela dorește să își ia mai multe bunuri de la domiciliu, însă tatăl ei nu îi permite accesul în locuință, fapt pentru care urmează să fie sesizată Asistența Socială din cadrul Primăriei Slatina și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Suceava. Fata nu a solicitat îngrijiri medicale și polițiștii i-au adus la cunoștință că are dreptul de a solicita în instanță emiterea unui ordin de protecție. S-a întocmit dosarul penal privind infracțiunea de ,,violența în familie”.

Luni după-amiază, polițiștii din cadrul Secției de poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 despre faptul că O. George, de 75 de ani, din municipiul Suceava, a fost lovit cu pumnii de către fiul său, O. Constantin Tudor, de 44 de ani. În urma cercetărilor s-a constatat faptul că O. George și fiul său, locuiesc în același imobil. Luni, în jurul orei 16.00,  fiul acestuia fiind nemulțumit că tatăl său s-a deplasat la Poliție și a dat declarație în calitate de martor într-un dosar care-l privea, l-a lovit pe acesta cu pumnii și picioarele în zona corpului. Bătrânul a fost îndrumat de polițiști să se adreseze Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”. (O.S.)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …