Tuesday , December 6 2022

Un tânăr fotbalist  de la LPS Suceava a murit într-un cumplit accident în Teleorman

Tânărul jucător Daniel Manolea se afla, sambata, împreună cu tatăl său într-o autoutilitară care a fost violent lovită de o mașină intrată pe contrasens. Duba sucevenilor s-a răsturnat, fotbalistul murind pe loc, tatăl său fiind grav rănit. Alte două persoane au murit în urma accidentului. Daniel se pregătea să dea Bacalaureatul, iar profesorii și colegii săi sunt înmărmuriți de durere. “Avea toată viața înainte, un copil cuminte, în putere de care ne vom aminti probabil la fiecare sfârșit de an școlar”, a scris unul dintre profesorii săi de la LPS 

Daniel Manolea, un tânăr de 19 ani din Baia, fotbalist legitimat la Liceul cu Program Sportiv Suceava a murit sâmbătă în urma unui cumplit accident rutier petrecut în județul Teleorman. Accidentul s-a produs pe drumul E70, între localitățile Văceni și Vitănești, conform unui anunț făcut de Poliția Teleorman. Daniel Manolea și tatăl său se aflau într-o dubă încărcată cu cartofi și, din primele cercetări ale poliției, se pare că un autoturism a intrat pe contrasens, lovind violent autoutilitara. Mașina în care se aflau sucevenii a ieșit în afara șoselei și s-a răsturnat pe cupolă.

Tanarul fotbalist Daniel Manolea (Foto ProSport)

Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. Daniel Manolea nu este singurul care și-a pierdut viața în accidentul rutier de pe drumul E70, alte două persoane murind în același accident.

Tatăl tânărului fotbalist, care se afla la volanul autoutilitarei, a fost grav rănit și transportat la Spital.

Prietenii și profesorii săi de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava deplâng moartea lui Daniel Manolea. ”Liceul cu Program Sportiv Suceava deplânge moartea unui tânăr care în zilele următoare urma să susțină examenul de Bacalaureat. Rămâi fără cuvinte la aflarea unei vești atât de triste. Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile. Avea toată viața înainte, un copil cuminte, în putere de care ne vom aminti probabil la fiecare sfârșit de an școlar. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Daniel, vei rămâne mereu în memoria noastră!”, a scris profesorul Ovidiu Murariu. (O.S.)

Vezi si

De Moș Nicolae, Gheorghe Flutur a dus daruri unei tinere familii din Șcheia care are cvadrupleți

Marți, 6 decembrie, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat familia Balan, o familie …