Tuesday , March 5 2024

Un tânăr din Mironu a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

mort mironu1 [800x600]


Ieri, în jurul orei 11.09, agenşii Postului de Poliţie Valea Moldovei au fost anunţaţi prin 112 de către Constantin T., din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, despre faptul că în exteriorul localităţii a căzut un mal de pământ peste un consătean. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că, în jurul orei 10.30, Ilie – Iosif Tucă, de 27 de ani, din satul Mironu, însoţit de fratele său Siminel – Gheorghe Tucă şi cumnata sa Lida Tucă au mers în exteriorul satului Mironu, în zona denumită „Le Blehuţ”, pentru a încărcat şi transporta acasă o căruţă cu pământ argilos folosit în construcţii.
Odată ajunşi în locul respectiv, Ilie – Iosif Tucă a dat căruţa cu spatele în dreptul locului de unde urma să încarce pământ, a luat o lopată şi a început să sape. La scurt timp din acel mal o bucată de circa şase metri cubi s-a dislocat, iar în cădere l-a surprins pe acesta sub mal. Persoanele aflate de faţă l-au tras pe tânăr de sub pământ, iar ulterior au sunat la 112. In scurt timp, la faţa locului au ajuns două echipaje din cadrul SMURD şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Medicii au încercat să-l resusciteze pe Ilie – Iosif Tucă, însă au fost nevoiţi să constatate decesul tânărului.mort mironu2 [800x600]
Cadavrul lui Ilie – Iosif Tucă a fost transportat la morga Spitalului orăşenesc Gura Humorului pentru a-i fi făcută necropsia, iar în funcţie de rezultatele acesteia se va stabili cauza decesului. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. (C.Z.)

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …