Saturday , July 20 2024

Un tânăr din Marginea, prins beat la volan acum o lună, a produs duminică un carambol în Rădăuți, fiind din nou băut 

Duminică, în jurul orelor 10:25, L. Vasile, de 20 ani, din Marginea, a condus un autoturism marca VW pe strada Calea Bucovinei din Rădăuți. Ajungând în apropierea intersecției cu strada Iancu Flondor din partea stângă, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente față de autoturismul din fața sa, marca Ford, care circula în aceeași direcție, l-a acroșat. Acesta la rândul său a ricoșat în autoturismul marca Dacia, care era oprit pentru a acorda prioritate de trecere autovehiculelor care circulau din sensul opus.

În urma evenimentului au rezultat pagube materiale la cele trei autovehicule, fără a fi înregistrate victime.  L. Vasile a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta recunoscând că a consumat băuturi alcoolice. De asemenea, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul testării indicând prezența în corp a substanței MET(metamfetamina), tânărul negând însă consumul de droguri.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au  stabilit  că tânărul  avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România în intervalul 19.08.2023 – 16.11.2023, ca urmare a faptului că  a condus un autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a decis a L. Vasile să fie cercetat în stare de libertate, iar după primirea rezultatelor probelor biologice de sânge și urină, se va dispune o eventuală măsură restrictivă sau privativă de libertate față de acesta. De semenea, individul a primit mai mult amenzi, totalizând  3.480 de lei.  (O.S.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …