Thursday , December 1 2022

Un tanar din Fundu Moldovei a ajuns la spital dupa ce a fost batut de patru persoane neidentificate

~n noaptea de s=mb\t\ spre duminic\, `n jurul orei 00.30, Gabriel M. `n v=rst\ de 23 ani din comuna Fundu Moldovei, a sesizat faptul c\ a fost b\tut de c\tre un grup de patru persoane, pe raza localit\]ii.
Din verific\rile efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ victima se afla în fa]a unui bar împreun\ cu al]i trei prieteni într-un autoturism parcat, timp în care au ap\rut patru tineri cu un autoturism de culoare albastru cu numere de Austria, care l-au scos afar\ pe Gabriel M. [i l-au lovit, dup\ care au plecat.
Din declara]iile martorilor s-a stabilit identitatea a doi dintre agresori, respectiv Pavel P., `n v=rst\ de 36 ani, din comuna Vama [i Bogdan I. `n v=rst\ de 20 ani, din comuna Fundu Moldovei, f\r\ a putea fi identifica]i. Cercet\rile sunt continuate de poli]i[ti în vederea identific\rii celor patru  agresori, urmând a se lua m\suri legale.
Victima a fost transportat\ la Spitalul Municipal Suceava unde a fost diagnosticat\ cu „pl\gi gamb\ [i coaps\ picior drept” urm=nd a fi examinat de c\tre medicul legist, iar în func]ie de num\rul de zile de îngrijiri medicale se vor lua m\surile legale în cauz\. (O.S.)

Vezi si

Tânăr din Bogdănești, fără permis, prins extrem de beat la volan

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 01.32, în afara localității Baia, în zona …

No comments

  1. cum oare au ramas neidentificati ca ei defileaza bine merci peste tot in continuare…oricum,jmecheri tare aia din Vama,au sarit toti pe un copil de 20 de ani,din cate am auzit s-au si lipit de niste suturi de la respectivul…si cand au vazut ca iau bataie de la un copil au scos cutitul si l-au taiat!!
    “Barbat“ trebuie sa fii ca sa iti iei un cutit cu tine cand iesi la“o cafea“!!!…ciobani fara creier!