Monday , April 15 2024

Un tânăr din Botoșani, fără permis, prins depășind pe linia continuă pe centura Sucevei, s-a dat drept un consătean de-al său

Luni, la ora  16.12, pe centura Sucevei, polițiștii au înregistrat cu aparatul radar un autoturism marca Volkswagen care a efectuat menevra neregulamentară de depăsire în zona indicatorului ,,depăsirea interzisă”, încălcând marcajului longitudinal continuu și pătrunzând pe sensul opus. Mașina a fost oprită imediat de polițiști, dar conducătorul auto le-a spus că nu are cartea de identitate și permisul de conducere asupra sa. Bărbatul de la volan a declarat că se numește V. Luis, are 22 ani și este domiciliat în comuna Albești, județul Botoșani.

După verificarea datelor de stare civilă în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că persoana care se afla la volanul autoturismului a furnizat date ireale cu privire la identitatea acestuia, stabilind după verificări amănunțite că acesta se numește C. Daniel, domiciliat în aceeași comună din Botoșani și nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilometru Drager, rezultatul afișat fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Din nou strada din fața Parcului Copilului devine pietonală în zilele de duminică

Începând de duminică, 14 aprilie, strada Calea Burdujeni – porțiunea din zona Parcului Copilului – …