Friday , March 24 2023

Un tânăr de 28 de ani care și-a rupt o mână în timpul unui meci de fotbal a murit în timp ce era operat la Spitalul din Vatra Dornei

Miercuri, 15 martie, la ora 15.10, Poliția Vatra Dornei a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Vatra Dornei, despre faptul că un pacient în vârstă de 28 de ani a decedat în timpul actulul medical.

În urma verificărilor efectuate, echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că Stoilov Valeriu, de 28 ani, din județul Neamț, s-a prezentat în ziua de 08 martie 2023 la Spitalul din Vatra Dornei, secția Ortopedie unde a fost diagnosticat cu fractură membru superior, ca urmare a unei autoaccidentări survenite în timpul unei partide amicale de fotbal. Medicii au stabilit că este necesară o intervenție chirurgicală, care a fost programată pentru  15 martie. Bărbatul de 28 de ani s-a prezentat miercuri la spital, a fost introdus în blocul operator, dar după administrarea anestezicului pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au efectuat  timp de zeci de minute maneverele de resuscitare, dar din păcate au fost nevoiți să declare decesul pacientului. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Vezi si

FOTO – Expoziție a tehnicii de luptă din dotarea unităților militare, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare”

În Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc s-a desfășurat joi, 23 martie, una …