Saturday , November 26 2022

Un tânăr de 28 ani a ajuns în comă la spital, după ce și-a tăiat venele și s-a întins pe o bancă de lângă Primăria Șcheia 

Un tânăr în vârstă de 28 ani din satul Șcheia a ajuns în această după-amiază în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean, după ce a încercat să-și ia zilele.

Se pare că bărbatul și-a tăiat venele, așezat pe o bancă din parcul de lângă Primăria Șcheia, unde a stat destul de mult timp până l-a văzut un cetățean care a trecut prin zonă. 

Bărbatul a pierdut o cantitate mare de sânge, iar în momentul în care a ajuns la fața locului un echipaj al Ambulanței, tânărul era în stare de inconștiență ;i peste tot se prelingea sânge.

Oamenii legii au suspectat la început că ar fi fost vorba despre o tentativă de omor, văzând atât de mult sânge peste tot, dar au găsit în cele din urmă o lamă lângă banca respectivă.

Pacientul a fost preluat și transportat la spitalul sucevean, în stare de comă. Acesta era cunoscut cu probleme psihice iar anul acesta, în perioada Sărbătorilor Pascale, a mai avut o tentativă de suicid. (Cristina RUȘTI)

 

Vezi si

FLUTUR: Traficul ridicat din PTF Vicovu de Sus-Crasna arată necesitatea deschiderii punctelor de la Climăuți, Ulma și Izvoarele Sucevei

De la deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Vicovu de Sus – Crasna, în …