Un tânăr de 24 de ani s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune la Bucșoaia pentru că nu a primit 300 de lei după ce a muncit la o fermă din Vama

10 iulie 2020, 12:24

Joi seara, la ora 18.58, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană este cățărată pe un stâlp de înaltă tensiune din satul Bucșoaia.

În satul Bucșoaia, la ieșirea din localitate spre orașul Gura Humorului, lângă calea ferată și D.N.17, pe un stâlp metalic al rețelei  electrice de înaltă tensiune se află cățărată o persoană de sex masculin, care a refuzat comunicarea cu organele de poliție.  La fața locului s-a deplasat un negociator autorizat din cadrul I.P.J. Suceava. Echipa E-ON a procedat la deconectarea rețelei electrice de la tensiunea electrică iar polițistul negociator s-a urcat lângă persoana în cauză, reușind să-l convingă să coboare de pe stâlp.

Persoana în cauză, un tânăr de de 24 de ani, domiciliat în comuna Horodniceni, a declarat că a făcut acest gest întrucât persoana la care a muncit la creșterea animalelor într-o fermă din comuna Vama nu i-a achitat suma de 300 de lei. S-a procedat la internarea acestuia la Spitalul de psihiatrie Burdujeni.