Un tânăr de 24 de ani, beat cui, și-a mințit tatăl că a băut antigel

reportersite
05 iulie 2020, 12:00

Sâmbătă seara, la ora 20.43, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 de către B. I., din Stulpicani, despre faptul că fiul său, B. G. ar fi băut  antigel.

Din verificările efectuate s-a stabilit că  în jurul orei 20.10, B. G., de 24 ani, după ce a consumat alcool a plecat din locuință și s-a deplasat la autoturismul său, unde a fast identificat de tatăl său căruia i-a spus că ar fi consumat antigel, tatăl apelând 112 solicitând deplasarea unei ambulanțe .

Până la sosirea ambulanței, B. G. a fugit de la domiciliul său, fiind identificat în apropierea locuinței și preluat de echipajul S.A.J. Gura Humorului sosit la fața locului și transportat la Secția urgențe a Spitalului Gura Humorului pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde s-a constatat faptul că cel în cauză nu a consumat antigel, ci doar alcool în exces și în urma examinării medicale s-a stabilit diagnosticul: ,,episod psihotic acut”, iar de aici a fost transferat către Spitalul de boli psihiatrice Câmpulung Moldovenesc, pentru continuarea investigațiilor medicale și tratament de specialitate.