Thursday , February 2 2023

Un tânăr de 24 de ani, băut, aflat la volanul unui BMW, urmărit de polițiști la Vatra Moldoviței. Mașina a ajuns într-un gard și el în arest

Duminică, 11 octombrie 2020, în jurul orelor 03.50, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei C-lung Moldovenesc a efectuat semnal de oprire pe DJ 176, pe raza comunei Vatra Moldoviţei unui autoturism marca BMW care circula cu o viteză excesivă spre comuna Moldoviţa. Conducătorul auto, Z. S., în vârstă de 24 de ani, din Vama, nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.


S-a procedat la urmărirea acestuia pe DJ 176, ocazie cu care a încercat să se sustragă efectuând un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum comunal neclasificat ce face legătura între DJ 176 şi DN 17A. În acel moment, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând în coliziune cu un gard din lemn ce împrejmuia un imobil, provocând avarii. Ulterior, acesta a încercat să fugă de la faţa locului fiind prins de către poliţiştii rutieri.
Întrucât Z. S. emana halenă alcoolică a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, acesta refuzând acest lucru. În continuare, a fost condus la sediul Spitalului municipal C-lung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge. La unitatea spitalicească a refuzat prelevarea de mostre biologice.
Polițiștii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, începând cu 11.10.2020, ora 10.50 până la 12.10.2020, orele 10.50, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Suceava pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
secretarasite

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …