Wednesday , February 1 2023

Un tânăr de 21 de ani din Putna i-a amenințat pe polițiști că se sinucide, ținând la gât un cuțit

A fost nevoie de căutări pe timp de noapte, la care au participat și oameni din sat, dar și de negocieri pentru ca el să se predea în siguranță și să fie dus la spital 

Politie, masina, Obiectiv

Un tânăr de 21 de ani din Putna, băut, a amenințat marți seară, după ora 23.00, că se sinucide, iar fratele său, speriat, a sunat la 112.

Polițiștii din Gălănești s-au deplasat la domiciliul tânărului, pe raza comunei Putna, iar fratele le-a povestit că Alin R., de 21 de  ani, localnic,  este în stare de ebrietate, are un cuțit și a fugit de acasă amenințând că se sinucide.

Au fost efectuate verificări pe raza comunei Putna, în zona chiliei lui Daniil Sihastrul, iar Alin a fost găsit.

La vederea polițiștilor, acesta și-a pus cuțitul în zona gâtului amenințând că dacă cineva se apropie de el sau încearcă să îl urmărească se va sinucide. Apoi a luat-o la fugă prin apropierea luncii râului Putna, trecând apa, iar mai apoi a fugit în pădure, fiind imposibilă urmărirea acestuia în condiții de siguranță.

Mai mulți cunoscuți ai tânărului au început căutările, iar la ora 01:40 Alin a fost identificat în zona Primăriei Putna. El avea cuțitul în mână, amenințând iarăși să nu se aproprie nicio persoană de el.

În urma negocierilor purtate cu acesta de către polițiști, la ora 01:59 a fost convins să lase cuțitul din mână, moment în care a fost imobilizat și încătușat.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care l-a transportat pe tânărul de 21 de ani la Spitalul Municipal Rădăuți, iar mai apoi la Secția Psihiatrie din cadrul spitalului, unde a fost internat la ora 04:20. (O.S.)

 

Vezi si

Camion încărcat cu mandarine, răsturnat pe centura Sucevei

Miercuri, 1 februarie, în jurul orei 12.30, un autotren încărcat cu mandarine s-a răsturnat  în …