Sunday , December 4 2022

Un tânăr de 20 de ani a jefuit o benzinărie pentru a face rost de bani pentru păcănele

Gavril Solcan, de 20 de ani, din Cajvana, după ce a pierdut toţi banii la păcănele, a jefuit un Peco din Iţcani, după ce a ameninţat-o cu cuţitul pe una dintre angajate. Casiera i-a dat toţi banii din încasări – 123 de lei u a fost prins de poliţişti după o oră şi zece minute

politiew


In noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00.20, Otilia H., de 53 de ani, din comuna Dărmăneşti, a reclamat că în timp ce era la serviciu, în incinta unei staţii peco din cartierul Iţcani din municipiul Suceava, a fost ameninţată cu un cuţit de către un tânăr care i-a cerut să-i dea banii din încasări. Aceasta i-a dat circa 123 de lei, după care individul a plecat într-o direcţie necunoscută.
Poliţiştii suceveni au demarat o acţiune amplă, fiind alertate echipajele din teren care au primit sprijin de la poliţiştii judiciarişti, fiind instituite mai multe filtre ale poliţiei rutiere. Astfel, în jurul orei 01.30, o patrulă de ordine publică a reuşit prinderea, imobilizarea şi încătuşarea persoanei bănuite de comiterea jafului, în apropierea barului Vestic Com SRL din municipiul Suceava. Acesat a fost dus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde a fost identificat în persoana lui Gavril Solcan, de 20 de ani, din oraşul Cajvana. Individul, care are o situaţie materială bună, a pierdut toţi banii la păcănele şi din dorinţa de a mai juca la aparatele electronice s-a gândit că jefuind o benzinărie este cel mai simplu mod de a procura bani. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, Gavril Solcan fiind reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. (C.Z.)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …