Friday , April 19 2024

Un tânăr de 19 ani a lovit cu mașina un bărbat de 74 de ani și a fugit de la locul accidentului

Duminică,  în jurul orelor 14:28, S. Costel, de 19 ani, din Volovăț, în timp ce conducea un autoturism Audi A4 cu nr. de înmatriculare provizorie pe DJ178A, în afara localității Humoreni,   într-o curbă la stânga, în apropierea trecerii la neivel cu calea ferată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând cu partea dreapta față un bărbat  în vârstă de 74 de ani, din  Humoreni, care stătea așezat pe parapetul metalic de protecție de pe marginea drumului.

După impact, tânărul de 19 ani a plecat de la locul accidentului și și-a continuat  deplasarea. Bărbatul lovit a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „contuzie gleznă stânga” și nu a rămas internat. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma investigațiilor efectuate, conducătorul autoturismului a fost identificat de polițiști în jurul orelor 21:00. S. Costel a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele cercetări, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto care nu a adaptat viteza în curba la stânga.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …