Saturday , March 25 2023

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul Fălticeni au observat o persoană căzută pe partea carosabilă. Persoana vătămată le-a spus jandarmilor că a fost lovită de către un bărbat, care a fugit de la locul faptei.

Prezența de spirit și agilitatea unui jandarm l-au ajutat la urmărirea și prinderea persoanei indicate de către victimă. Asupra făptuitorului în vârstă de 18 ani și domiciliat în comuna Bunești, s-a descoperit, în urma efectuării controlului corporal preventiv, o bâtă cu dimensiunea de aproximativ 120 cm.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanță și transportat la secția de primiri urgențe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, deoarece prezenta semne vizibile de leziuni la nivelul capului.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, fiind înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor, se arată într-un comunicat transmis de Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al IJJ Suceava.

 

Vezi si

TÂRGUL DE PAȘTI, în perioada 6 – 14 aprilie 2023, pe Esplanada din centrul Sucevei

Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural ”Bucovina”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, organizează în …