Sunday , December 4 2022

Un tânăr cu permisul reţinut a lovit un parapet metalic situat după şinele de cale ferată de la Bursuceni

rutiera noaptaea

 La data de 14 ianuarie 2018, la ora 22.45, Gheorghe Baciu, de 25 de ani, din comuna Vereşti, în timp ce conducea autoturismul Opel pe DC 65, pe raza localităţii Bursuceni, la pasajul CFR a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic situat după şinele de cale ferată. Din accident a rezultat rănirea uşoară a şoferului şi avarierea maşinii. La locul faptei s-a deplasat personal specializat din cadrul CFR, care a constatat că nu au fost afectate elemente ale infrastructurii.

Din cauza leziunilor suferite, Gheor­ghe Baciu nu a putut fi testat cu etilotestul, însă i-au fost recoltate probe biolo­­gice de sânge.

In urma verificărilor făcute în baza de date s-a stabilit că tânărul are permis de conducere categoria B, care i-a fost reţinut ca urmare a comiterii la data de 16 octombrie 2017 a infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (D.Z.)

 

Vezi si

Tabăra de la Bucșoaia este încă departe de modernizare

Studiul pentru modernizarea Taberei Bucșoaia se apropie de final, dar nu în ritmul în care …