Un tânăr care a bătut un bărbat din Horodniceni în propria curte a fost prins și băgat în arest

reportersite
23 octombrie 2019, 7:05

Inarmat cu un topor, acesta a intrat în curtea unui bărbat din comună, a distrus geamurile de la casă și i-a provocat leziuni care necesită pentru vindecare 40–45 de zile de îngrijiri medicale. Agresorul este acuzat de tentativă de omor, distrugere și violare de domiciliu 

Polițiștii de la Investigații Criminale au continuat luni cercetările privind agresiunea comisă asupra lui Ioan M., de 40 de ani, din Horodniceni, de către Constantin Bogdan H., de 25 de ani, din aceeași comună. Oamenii legii l-au căutat pe suspect și l-au găsit pe raza municipiului Su­cea­va, apoi l-au condus la sediul Par­che­tului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate ei au stabilit că la data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 18.30, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, Constantin Bogdan H. a pătruns fără drept în curtea lui Ioan M., având asupra sa un topor cu care a provocat distrugeri ale geamurilor locuinței și, totodată, a exercitat acte de violență asupra victimei, provo­cându-i multiple leziuni care necesită pen­tru vindecare 40–45 de zile de îngrijiri me­dicale și care nu i-au pus în primejdie viața.

În baza probatoriului administrat până în prezent, procurorul criminalist a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de agresor sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de omor, „violare de domiciliu” și „distrugere” și reținerea sa pentru o durată de 24 de ore, inculpatul fiind introdus în Arestul IPJ Suceava. (O.S.)