Thursday , July 18 2024

Un tânăr botoșănean beat și fără permis a furat mașina unui amic de pahar și a produs un accident la Câmpulung Moldovenesc

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.30, P. Costinel, de 21 ani, din satul Corni, județul Botoșani, a condus un autovehicul AUDI, iar la pătrunderea pe DN 17 din parcarea stației peco ,,OMV” din comuna Sadova nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Volkswagen,  condus regulamentar de G. Saveta din Baia Mare, în direcția municipiului Vatra-Dornei. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării tânărului din Botoșani cu etilometrul a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că, P. Costinel nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie auto.

Pe timpul efectuării verificărilor cu privire la accident, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată,  prin  112, la orele 04:17, de către P. Vasile, domiciliat în satul Bănești, comuna Fântânele, cu privire la faptul că a auzit despre producerea evenimentului rutier, iar autovehiculul marca Audi îi aparține și i-a fost furat de către P. Costinel, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice în noaptea de joi spre vineri, într-o locuință unde sunt cazați de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile „conducere fără permis”, „conducere sub influența alcoolului” și „furt în scop de folosință”. (O.S.)

Vezi si

Școlile din Marginea, dotate cu mobilier nou, echipamente digitale și materiale didactice, prin fonduri PNRR

Cele patru unități de învățământ preuniversitar de pe raza comunei Marginea au început să fie …