Saturday , June 22 2024

Un tânăr băut bine și fără permis a intrat cu mașina într-un gard, la Sucevița; un amic de-al său a ajuns la spital

În noaptea de vineri spre sâmbătă,   în jurul orelor 01.30, numitul Ș. Alexandru în vârstă de 20 de ani, din  Horodnic de Jos, a condus un  autoturism marca Volkswagen pe DN 17A dinspre  Sucevița spre Marginea, având ca pasager în scaunul din dreapta față pe C.G., de 20 de ani, din Horodnic de Sus. Când a ajuns într-o curbă la stânga, pe fondul vitezei, șoferul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard. După producerea impactului acesta a condus autoturismul până pe un drum  comunal neclasificat din  Sucevița, care duce spre cabana „Crystal”,  unde a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat cu autoturismul.

Lucrătorii de poliție din cadrul SPR 3 Marginea fiind sesizați de către o persoană de pe raza comunei Sucevița cu privire la faptul că niște persoane au avut un accident, s-au deplasat la locul indicat, ocazie cu care au găsit lângă autoturism pe numitul Ș. Alexandru care a relatat verbal faptul că el a fost șoferul autoturismului, fapt confirmat de către amicul său, pasager în mașină.

Întrucât numitul C. Gabriel acuza dureri la nivelul capului, lucrătorii de poliție au solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, tânărul fiind transporat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit următorul diagnostic: „traumatism cranio cerebral” – rănit ușor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că numitul Ș. Alexandru nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i de asemenea recoltate mostre biologice de sânge, la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …