Monday , September 26 2022

Un tânăr aflat sub control judiciar a fost reținut după ce a furat  dintr-o frizerie bani și aparate de tuns

Cu ajutorul unui complice, el a pătruns într-o frizerie din Câmpulung forțând un geam. Polițiștii l-au găsit întâmplător pe stradă, după ce a comis furtul

Polițiști ai Compartimentului de Siguranță Publică  din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc l-au legitimat pe 21 februarie pe Ştefan V., de 19 ani, din Câmpulung Moldovenesc, persoană aflată sub incidența măsurii de control judiciar, în timp ce se deplasa pe strada Bogdan Vodă din municipiu. Fiind întrebat cu privire la motivul prezenței sale în zonă, tânărul a declarat că aflase cu scurt timp în urmă că persoane pe care le cunoaște după nume au sustras din interiorul unei frizerii din municipiu aparate de tuns și o sumă de bani și că era în căutarea unei patrule de poliție pentru a sesiza infracțiunea de furt.

Ştefan V. a condus patrula de siguranță publică la punctul de lucru al S.C.M. Deia Câmpulung Moldovenesc, unde polițiștii au constatat că una din ferestrele imobilului este deschisă și că din interior au fost sustrase două aparate de tuns și suma de 185 lei. Analizând urmele de încălțăminte identificate pe pardoseală, în interiorul frizeriei, polițiștii au constatat faptul că acestea corespund încălțărilor purtate de Ştefan V.. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că acesta a fost ajutat de Gelu Andrei P., de 34 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, să escaladeze fereastra S.C.M. Deia pe care au găsit-o închisă, dar neasigurată. Ştefan V. a pătruns în interior, de unde a sustras 185 lei și două aparate de tuns Philips în ­va­loare de 100 lei fiecare. Bunurile și suma de bani sustrase au fost recuperate.

În urma consultării cu procurorul de caz s-a stabilit măsura reținerii pentru 24 de ore pentru autorul  furtului, urmând să fie dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar complicele va fi cercetat în stare de libertate. Ştefan V. a fost introdus în Arestul IPJ Suceava. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”, prejudiciul fiind de 385 lei. (O.S.)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …