Saturday , January 28 2023

Un tânăr a murit la o stână din Volovăț

Un tânăr de 22 de ani care muncea la o stână din Volovăț a fost găsit mort într-un adăpost de animalemedicina legala

La data de 15 iulie 2018, pe la ora 21.15, polițiștii din Marginea au fost anunțați prin 112 de o asistentă din cadrul Serviciului de Ambulanță Rădăuți despre faptul că a constatat decesul lui Cătălin U., de 22 de ani, din comuna Volovăț. In seara zilei de 15 iulie a.c., în jurul orei 19.00, tânărul s-a deplasat la stâna lui Ionică L. pentru a-l ajuta la activități gospodărești. În timp ce proprietarul se afla la saivanele de oi, Cătălin U. efectua activități de întreținere la adăpostul de bovine situat la ­apro­ximativ 100 de metri distanță.

După aproximativ jumătate de oră, Ionică L. a mers să vadă ce face Cătălin U., ocazie cu care l-a găsit pe acesta căzut cu fața în jos în adăpostul de animale. El l-a ridicat și mutat la o distanță de aproximativ 10 metri, încercând să-i acorde primul ajutor și solicitând în același timp și o ambulanță.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, personalul medical constatând decesul lui Cătălin U. la ora 21.08. Tânărul era cunoscut în evidențele medicului de familie cu afecțiuni medicale, res­pectiv epilepsie.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost găsite urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului. În acest caz se fac cercetări cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”. (D.Z.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …