Sunday , November 27 2022

Un tânăr a murit după ce a căzut într-o râpă imediat ce a provocat un accident şi a ieşit din maşină

Un tânăr din Scheia a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce a provocat un accident şi a reuşit să iasă din maşină, însă după ce s-a îndepărtat de locul accidentului a căzut într-o râpă adâncă de 35 de metri
Medicina Legala


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, un tânăr de 18 ani din comuna suceveană Şcheia, care conducea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un autoturism pe drumul judeţean Mihoveni-Şcheia, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a ieşit cu maşina în afara şoselei.
După accident, tânărul a reuşit să iasă din maşină, însă din cauză că era întuneric după ce a parcurs aproximativ 30 de metri a căzut într-o râpă adâncă de 35 de metri.
El a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.00, de către un localnic care trecea prin zonă şi a anunţat autorităţile.
Conform Mediafax, corpul tânărului a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei urmând să fie stabilită cauza morţii.

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …