Saturday , February 4 2023

Un sucevean stabilit în SUA i-a tăiat gâtul nepoatei sale în vârstă de trei ani

Emanuel Flutur, un sucevean în vârstă de 33 de ani, stabilit de mai mulți ani în America, la familia surorii sale, a ucis-o sâmbătă pe nepoata sa de numai trei ani. Tatăl micuței se afla într-o cameră alăturată și a auzit țipetele fetiței. Emanuel Flutur l-a înjunghiat și pe acesta și apoi a fugit. Copila a fost transportată la spital, operată, dar  a murit. Ucigașul a fost arestat și va fi judecat pentru crimă

Emanuel Flutur
Emanuel Flutur

Un sucevean stabilit în S.U.A. și-a ucis nepoata de trei ani, în timp ce tatăl ei se afla într-o altă cameră. Dat fiind că încăperea fetiței era supravegheată audio, tatăl i-a auzit ultimele strigăte. Ucigașul, în vârstă de 33 de ani, este Emanuel Flutur, un  sucevean care locuia în Clinton Kentucky, la familia surorii sale. În seara de sâmbătă, acesta a atacat-o pe micuța Josephina Mia Bulubenchi cu un cuțit. Auzind strigăte, tatăl a alergat în cameră și și-a surprins cumnatul în timp ce îi tăia gâtul fetiței.

Ucigașul l-a înjunghiat și pe tatăl acesteia, iar apoi a fugit. Tatăl fetiței a chemat ambulanța, Josephine a fost transportată la spital, a fost operată de urgență, însă a murit.

Ultima amintire a tatălui fetiței pe care a postat-o pe Facebook, în care apare și copila, este o poză emoționantă în care acesta ține în palme mânuța ­fii­cei sale, înainte ca această să moară, pe patul de spital.

Emanuel Flutur, un individ nascut în județul Suceava dar care trăia de mai mulți ani în America,  a fost arestat și va fi judecat pentru crimă, instanța stabilind o cauțiune de 500.000 de dolari.  Până în acest moment nu s-a aflat motivul pentru care individul a ucis-o pe fiica surorii sale.

Familia Bulubenchi este o familie care are opt copiii, Josephina Mia fiind cea mai mică. Aceștia mergeau foarte des la biserica din zonă. Corpul neînsuflețit al copilei va fi îngropat în Michigan. (O.S.|Foto: Facebook/ Beni N Simona Bulubenchi, www.thescottishsun.co.uk)

 

Vezi si

Zâmbet imaculat pentru întreaga familie la Dental Concept – Juniors & Family Suceava

Advertorial Sănătatea orală joacă un rol important în bunăstarea generală a fiecărei persoane. Medicii stomatologi …