Monday , December 4 2023

Un sucevean s-a declarat victima unui accident rutier pentru a beneficia de servicii medicale

Un sucevean care nu are asigurare medical\ a declarat c\ a fost victima unui accident rutier pentru a beneficia de servicii medicale, cazul fiind cercetat de poli]i[ti .
Potrivit Poli]iei Jude]ene Suceava, un b\rbat în vârst\ de 44 de ani, din ora[ul sucevean Salcea, a ajuns, miercuri dup\-amiaz\, la sec]ia de urgen]e a Spitalului Jude]ean Suceava, cu dureri la mâna dreapt\ [i a sus]inut c\ în timp ce circula cu bicicleta pe Calea Burdujeni din municipiul Suceava a lovit un autoturism al c\rui [ofer a p\r\sit locul accidentului.
Fiind audiat, b\rbatul a spus c\ miercuri diminea]\, în timp ce mergea cu bicicleta, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar [i a intrat în portiera din fa]\ a ma[inii [i a c\zut pe carosabil, unde s-a lovit la mân\.
Fiind întrebat de medicul de gard\, b\rbatul a spus c\ nu este înscris la niciun medic de familie [i c\ nu are asigurare medical\.
Dup\ examinarea mâinii nu au fost constatate urme de zgâriere sau de lovire [i nici pe hainele cu care era îmbr\cat nu s-au g\sit nici un fel de urme.
Ulterior, el a spus c\ nu a c\zut pe carosabil, iar contactul cu autoturismul a fost foarte mic. B\rbatul a spus apoi c\ se ocup\ cu dezmembrarea de autovehicule avariate sau scoase din circula]ie, astfel c\ anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca acesta s\ se fi r\nit la locul de munc\ [i, neavând asigurare medical\, a spus c\ este victima unui accident de circula]ie pentru a evita plata serviciilor medicale.
Poli]ia Suceava subliniaz\ c\ din primele cercet\ri nu rezult\ date sau indicii care s\ conduc\ la concluzia c\ b\rbatul ar fi fost victima unui accident de circula]ie. În acest caz, b\rbatul urmeaz\ s\ fie examinat de Serviciul de Medicin\ Legal\, care s\ se concluzioneze dac\ a fost victima unui accident de circula]ie.

Vezi si

Comunicat de presă: Caravane prin satele Bucovinei. Povestind despre patrimoniu și protejarea acestuia