Friday , February 3 2023

Un sucevean de 45 de ani a murit la sediul firmei la care lucra ca agent de vânzări

Polițiștii din Şcheia au fost sesizați prin 112 luni dimineață, de către un echipaj de ambulanță, cu privire la faptul că Nicolae B., de 45 de ani, din Suceava, a decedat la locul de muncă. Din primele verificări efectuate a rezultat că bărbatul este angajat de mai mulți ani la firma respectivă din Şcheia, ca agent de vânzări. În dimineața de 11 martie, la ora 07.30, acesta a ajuns la sediul firmei, iar după câteva minute l-a contactat telefonic pe directorul punctului de lucru, căruia i-a solicitat o zi liberă deoarece acuza dureri în piept.

La scurt timp, la fața locului s-a deplasat directorul societății, care l-a găsit pe Nicolae B. așteptând în mașina de serviciu, iar după ce au discutat patronul a solicitat intervenția unui echipaj medical. Până la sosirea ambulanței, Nicolae B. a intrat în sediul societății, iar în timp ce aștepta ambulanța, a decedat. La fața locului, medicul de pe ambulanță a constatat decesul, după ce în prealabil a efectuat mai multe manevre de resuscitare. Din discuțiile purtate cu angajații societății și cu soția persoanei decedate polițiștii au aflat că   bărbatul fuma foarte mult, iar de o perioadă de timp acuza dureri mari în piept, fără a se deplasa la spital pentru investigații medicale. Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …