Monday , December 5 2022

Un sucevean cu probleme psihice a luat foc după ce a adormit cu ţigara aprinsă

ambulanta

Un bărbat de 38 de ani, din Suceava, cunoscut cu probleme psihice, a venit băut acasă şi a adormit cu ţigara aprinsă. De la ţigară i-a luat foc patul, iar el a suferit arsuri grave pe mâini, picioare, abdomen şi în zona genitală


In data de 5 martie 2015, la ora 19.20, Dumitru S., din municipiul Suceava, a anunţat prin 112 faptul că într-o garsonieră din Burdujeni a izbucnit un incendiu. Din cercetările făcute de poliţişti a rezultat că Arnold H., de 38 de ani, locuieşte singur într-o garsonieră pe strada Jean Bart din municipiul Suceava. Acesta este cunoscut cu afecţiuni psihice, fiind diagnosticat cu schizofrenie, iar în plus este cunoscut ca şi un consumator de băuturi alcoolice.
Joi, pe la ora 19.00, Arnold H. a venit acasă în stare de ebrietate şi a adormit cu o ţigară aprinsă, din cauza căreia salteaua şi patul au luat foc, arzând în proporţie de 35%. La faţa locului au sosit în scurt timp pompierii care au stins focul. Arnold H. a fost transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu arsuri de gradul IV la nivelul mâinilor şi picioarelor, abdomen şi zona genitală, fiind în stare gravă şi supus intervenţiei chirurgicale. (C.Z.)

Vezi si

Podul de la Praxia va fi reabilitat anul viitor

Anul viitor vor demara lucrările de reabilitare a podului de la Praxia, situat pe un …