Tuesday , March 5 2024

Un sucevean a reuşit să anunţe la 112 că a fost înjunghiat chiar înainte să-şi piardă cunoştinţa

N un b\rbat de 28 de ani, din Suceava, a fost `njunghiat, din spate, de cinci ori de o persoan\ necunoscut\, pe un drum din H=n]e[ti n cu ultimele puteri, suceveanul a reu[it s\ anun]e la 112 ce a p\]it n poli]i[tii l-au g\sit `n stare de incon[tien]\, pr\bu[it pe [osea

Poli]i[tii din cadrul Postului de Poli]ie H=n]e[ti au primit luni seara la ora 20.12, un apel disperat f\cut prin num\rul de urgen]\ 112, din partea unui b\rbat care anun]a c\ a fost agresat de un necunoscut care i-a aplicat mai multe lovituri de cu]it.
Echipajul de interven]ie deplasat la fa]a locului, au g\sit b\rbatul `n stare de incon[tien]\, proced=ndu-se la transportarea de urgen]\ a acestuia la Spitalul Jude]ean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „pl\gi înjunghiate multiple hemitorace posterior drept, observa]ie-hemopneutorax drept”. Mai concret, b\rbatul suferise cinci lovituri de cu]it venite din spate, dintre care trei l-au nimerit `n zona toracic\ [i dou\ `n zona antebra]ului st=ng. Purt\torul de cuv=nt al Spitalului Jude]ean „Sf. Ioan cel Nou”, medicul Tiberiu Br\d\]an a declarat c\ atacul a fost foarte violent, iar una din loviturile pe care b\rbatul le-a suferit `n zona toracic\ a `n]epat pl\m=nul, care s-a desprins de pe cutia toracic\, `n golul format intr=nd s=nge [i aer din pl\m=n. Tot acesta a mai declarat c\ barbatul nu consumase b\uturi alcoolice [i c\ pentru moment starea sa este stabil\ `ns\ nu se exclude posibilitatea apari]iei unor complica]ii.
Poli]i[tii care investigheaz\ cazul au stabilit c\ persoana v\t\mat\ se nume[te Marian Tabac, `n v=rst\ de 28 ani [i locuie[te `n municipiul Suceava. Acesta a fost `njunghiat de c\tre o persoan\ necunoscut\ `n timp ce se deplasa pe jos dinspre comuna Ad=ncata spre comuna H=n]e[ti, pe drumul jude]ean 208D. Surse neoficiale din localitatea H=n]e[ti au povestit c\ Marian Tabac este dasc\l la una din bisericile din localitate [i c\ `n seara zilei de luni, se deplasa pe jos spre H=n]e[ti, venind din Ad=ncata, lucru care este oarecum bizar, dat fiind faptul c\ t=n\rul posed\ un autoturism [i de obicei f\cea drumul acesta cu ma[ina. Acelea[i surse spun c\ Marian Tabac mai are trei fra]i [i suspecteaz\ c\ a fost confundat de atacator cu unul dintre ace[tia, agresiunea fiind o consecin]\ a unui conflict legat de o persoan\ de sex feminin, teoria aceasta nefiind `ns\ confirmat\ de c\tre poli]i[ti. Ace[tia continu\ cercet\rile `n acest caz, `n vederea identific\rii autorului, sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de v\t\mare corporal\ grav\ `ns\ nu exclud varianta omorului cu premeditare. (Cezar P|UN)

Vezi si

 Amenzi de 30.000 de lei și lemn de peste 126.000 de lei confiscat de la doi gateriști care au raportat 6 transporturi fictive de lemn

 Urmare a unei petiții adresate Gărzii Forestiere Suceava de către o persoană fizică, cu privire …