Tuesday , January 31 2023

Un sucevean a fost bătut după ce s-a certat în trafic cu un alt şofer

Un bărbat de 39 de ani a fost lovit cu pumnii şi picioarele de un individ de 29 de ani, cu care a avut o altercaţie verbală în trafic 

politie rutiera

In data de 18 iulie 2015, la ora 19.40, agenţii Poliţiei comunale Scheia au primit o reclamaţie din partea lui Vasile Sidoriuc, de 39 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că a fost victima unei agresiuni comise pe raza satului Sfântu Ilie.
Din verificările făcute de poliţişti a rezultat faptul că, în jurul orei 12.00, pe raza satului Sfântu Ilie, Vasile Sidoriuc a avut o altercaţie verbală în trafic cu şoferul unei maşini. In jurul orei 18.00, conducătorul autoturismului respectiv, ce a fost identificat în persoana lui Andrei Mandachi, de 29 de ani, din municipiul Suceava, a urmărit-o pe soţia reclamantului, ce conducea maşina implicată în incidentul din cursul zilei, împrejurare în care a ajuns la locuinţa acestuia, de pe raza satului Sfântu Ilie, aflată în construcţie. La poarta casei, cei doi s-au întâlnit, ocazie cu care Andrei Mandachi l-a lovit pe Vasile Sidoriuc cu pumnii şi picioarele. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (C.Z.)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …