Wednesday , November 30 2022

Un șofer vitezoman s-a proptit cu mașina într-un stâlp din Câmpulung Moldovenesc

accident campulung (2)


Ieri dimineață, la ora 06.50, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost anunțată prin 112 despre faptul că pe strada Calea Bucovinei din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, în jurul orei 06.40, Bogdan Dumitriu, de 24 de ani, din comuna Verești, în timp ce conducea autoutilitara Volkswagen Caddy pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc pe direcția Suceava – Vatra Dornei, la ieșirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată cu indicatoare, pe fondul vitezei excesive a intrat în derapaj și s-a izbit într-un stâlp al rețelei electrice situat pe trotuarul din partea dreaptă a direcției sale de mers.accident campulung (1)
In urma coliziunii, autoutilitara a fost avariată în proporție de aproximativ 80%, șoferul a suferit o fractură la femurul piciorului drept având nevoie de peste 30 de zile de îngrijiri medicale, iar pasagerul din dreapta față, Radu Logofătu, de 27 de ani, din comuna Verești, a suferit un traumatism cranio – cerebral și mai multe contuzii cerebrale, pentru care va avea nevoie pentru vindecare de 10 – 15 zile de îngrijiri medicale.
Bogdan Dumitriu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilire alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (C.Z.)

Vezi si

Mănăstirea Teodoreni se va extinde începând cu anul viitor

Un nou corp de chilii va fi construit, cel mai probabil de anul viitor sau …