Sunday , August 1 2021

Un șofer sucevean care gonea urmărit de poliție a lovit trei mașini parcate pe strada Traian Vuia

Incidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți. Suceveanul de 31 de ani nu a oprit la semnalele polițiștilor. El a lovit un Ford, un Mercedes și o autoutilitară, iar odată oprit, a refuzat să sufle în etilotest 

Luni, 21 octombrie, la ora 02.15, în timp ce un echipaj din cadrul Secției de Poliție Burdujeni se afla în urmărirea unui autoturism care nu oprise la semnalul regulamentar, pe strada Traian Popovici din mu­nicipiul Suceava, conducătorul mașinii urmărite a acroșat trei autoturisme parcate și a fost rănit.

Ilie Lucian N., de 31 de ani, din Sucea­va, în timp ce conducea autoturismul BMW pe str. Traian Popovici, pe fondul ne­adap­tării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu trei autoturisme parcate, un autoturism Ford, o autoutilitară Mercedes și un autoturism Mercedes. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat de un echipaj de poliție la Spi­talul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a refuzat tes­tarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”  și „refuzul sau sustragerea de la pre­levarea de mostre biologice”. (O.S.)

Vezi si

Peste 140 de amenzi aplicate de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni de combatere a accidentelor în care sunt implicați bicicliștii

În zilele de joi și vineri, 29-30 iulie poliţiştii suceveni au organizat activități de responsabilizare …