Wednesday , February 8 2023

Un şofer s-a dus la spital la trei zile după ce a fost implicat într-un accident

accident


In data de 24 iunie 2015, la ora 22.10, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost anunţată despre faptul că, în jurul orei 20.30, la Spitalul Judeţean Suceava a ajuns Daniel G., de 36 de ani, din oraşul Salcea, cerând să fie consultat deoarece pe 21 iunie a.c., a fost implicat într-un accident rutier produs pe raza localităţii Poiana Stampei, stabilindu-se diagnosticul „TCC minor, contuzie coloană cervicală”, având nevoie pentru vindecare de 2 – 3 zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
Cu ocazia verificărilor făcute de poliţişti a rezultat că pe 21 iunie 2015, la ora 19.20, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost anunţată prin 112 despre faptul că pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că părţile implicate în accident s-au înţeles pe cale amiabilă, deoarece şoferul autoturismului Chrysler înmatriculat în Spania, respectiv Daniel G., a refuzat transportul cu ambulanţa la Spitalul Vatra Dornei.
Pe 21 iunie a.c., la ora 19.15, Andrei T., de 46 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea autoturismul Mitsubishi Pajero pe DN 17, pe raza localităţii Poiana Stampei, din direcţia Vatra Dornei spre Bistriţa, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei prea mari şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu autoturismul Chrysler condus de Daniel G.
In urma accidentului a rezultat avarierea celor două maşini, iar şoferul Daniel G., din cauza şocului acuza dureri uşoare la cap şi gât, fiind cerută intervenţia unei ambulanţe la faţa locului. Echipajul de pe ambulanţă i-a acordat îngrijiri lui Daniel G., însă nu i s-a stabilit nici un diagnostic deoarece acesta a refuzat transportul la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru investigaţii medicale amănunţite. (C.Z.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …