Friday , December 9 2022

Un şofer prins beat la volan a încercat să scape de poliţişti, ascuzându-se printre porumbei

Poliţiştii din Marginea se aflau în patrulare pe raza comunei Horodnic de Sus, când au făcut semn să oprească unei maşini u şoferul a demarat în trombă, autoturismul fiind depistat după 400 de metri în faţa unei case care avea poarta deschisă u agenţii au intrat în gospodărie şi în podul unei anexe, în cuşca porumbeilor l-au găsit pe Ionel Popescu din localitate, şoferul fugar, care le-a povestit acestora că hrăneşte păsările fiind un mare iubitor de animale u motivul pentru care Popescu a încercat să-i evite pe poliţişti este acela că pe lângă faptul că era băut, nu are nici permis de conducere

~n noaptea de 16 spre 17 februarie, la ora 00.15, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, în timp ce se afla pe raza comunei Horodnic de Sus, a efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism Volkswagen Golf cu numere străine, care circula pe DN 2E pe direcţia Voitinel – Marginea. {oferul maşinii nu a oprit l-a semnalele poliţiştilor, continuându-şi drumul. După aproximativ 400 de metri, acesta a abandonat vehiculul pe drumul comuna din faţa unei case şi profitând de faptul că poarta era deschisă a fugit într-o anexă a locuinţei. Agenţii l-au urmărit şi l-au găsit pe individ, Ionel Popescu, de 22 de ani, din localitate, ascuns în podus anexei în cuşca porumbeilor. Poliţiştii l-au întrebat ce caută acolo, Popescu spunându-le că hrăneşte păsările, fiind un mare iubitor de animale.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările în bazele de date acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal lui Ionel Popescu pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere. (Constantin ZUZEAC)
Membrii unui echipaj de ambulanţă, agresaţi de familia unui ţigan din Arbore
u membrii unui echipaj de ambulanţă deplasaţi în comuna Arbore, la un pacient au fost agresaţi de rudele acestuia pentru că ar fi întârziat prea mult u chiar dacă în momentul în care au ajuns pacientul era deja mort, medicii au încercat să-l resusciteze aproximativ 40 de minute de frica ţiganilor, timp în care au chemat un echipaj de poliţie u agenţii au reuşit să-i scoată pe ambulanţieri teferi din locuinţa cu pricina, aceştia fiind ameninţaţi cu moartea de rromi t
Ieri, în jurul orei 09.00, membrii unui echipaj de ambulanţă din Solca au sunat la poliţie pentru a-i solicita să intervină la o familie de rromi din satul Clit, comuna Arbore, unde au fost chemaţi să-i acorde îngrijiri medicale unui bolnav, însă nu îşi pot îndeplini atribuţiile de serviciu fiindcă familia pacientului face scandal.
Echipajul de ambulanţă din Solca a ajuns într-un timp relativ scurt la bolnav, Mircea Bana, de 56 de ani, din localitate, care era bolnav de cancer cu metastază. Familia acestuia era nemulţumită de faptul că medicii au ajuns prea greu şi l-au lovit pe unul dintre asistenţi, în vârstă de 34 de ani, cu un băţ peste mână. Aceştia au dat dovadă însă de prezenţă de spirit şi au intrat în casă şi au încercat să-l resusciteze pe bărbatul care era mort la sosirea ambulanţei.
De frica reacţiei rromilor, medicii au încercat să-l resusciteze pe Mircea Bana, care era deja decedat de aproape 40 de minute, timp în care au solicitat ajutorul poliţiei. Agenţii deplasaţi la faţa locului i-au escortat pe ambulanţieri până la maşină pentru ca aceştia să poată pleca nevătămaţi. ~n timp ce părăseau curtea rromilor, medicii erau ameninţaţi de aceştia cu bătaia şi că-i vor linşa. Medicul de familie din sat la care Mircea Bana era în evidenţă a venit şi el la locuinţa cu pricina şi a constatat moartea bărbatului eliberând certificatul de deces. (Constantin ZUZEAC)
 

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …