Un șofer fără permis, băgat în arest pentru că a refuzat să se prezinte pentru cercetări în dosar, reclamând că este “stresat” de polițiștii din sat

20/07/19 ora:7:20am

Polițiștii au  continuat cercetările privind infracțiunea de „conducere fără permis de conducere” comisă de B. Petrică Ilie, de 32 ani, din comuna Voitinel. Joi, la ora 10.00, B. Petrică-Ilie a refuzat să se prezinte conform citației procedurale la Postul de Poliție Voitinel și s-a prezentat la Poliția mun. Rădăuți unde a sesizat faptul că este stresat de polițiștii de la Postul de Poliție Voitinel și de către cei ai Secției 4 de Poliție Gălănești. Procedura de citare la Postul de Poliție Voitinel a fost dispusă de către procurorul de caz în cadrul dosarului penal, în care se efectuau cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducere fără permis”, însă persoana cercetată  a refuzat să se prezinte pentru cercetări, iar mandatele de aducere emise nu au putut fi executate deoarece acesta s-a sustras de la urmărirea penală iar organele de cercetare penală nu avea acces în imobil pentru executarea mandatelor. În urma cercetărilor efectuate direct de către procurorul de caz, la ora 10.50 acesta a dispus prin ordonanță reținerea suspectului B. Petrică-Ilie pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”. Begean Petrică Ilie a fost audiat în cauză de către procurorul de caz, ocazie cu care nu a recunoscut fapta comisă și a refuzat să coopereze pentru soluționarea cauzei. Cercetările sunt continuate privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. AdrianRD 20/07/2019 la ora 13:49 -

    Politia “ar trebui să-i lase” pe țăranii din zona Vicov Marginea sa conduca mașini fără permis, asigurare, ITP sau sub influenta băuturilor alcoolice și sa “nu-i mai streseze atât!