Friday , February 3 2023

Un șofer din Ucraina a adormit la volan și a lovit o altă mașină, la Prisaca Dornei

Miercuri dimineață, în jurul orei 06:40,  Y. Tudor, de 24 ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea un Maserati pe DN 17 din  localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un Audi A4, condus regulamentar, spre Suceava,  de către D. Marian, de 65 ani din Dej.

În urma producerii accidentului rutier, ambii conducători auto au suferit vătămări ușoare, fiind preluaţi și transportaţi la Spitalul C-lung Moldovenesc, fără a rămâne internaţi.

Conducătorii auto au fost testaţi  alcooltest rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul amândurora.

Mașina înmatriculată în Ucraina mergea dinspre Suceava spre Vatra Dornei, iar din primele  verificări a rezultat că vina aparține conducătorului ucrainean care ar fi adormit la volan.

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …