Wednesday , February 8 2023

Un șofer de TIR sucevean s-a spânzurat într-o casă din Ciprian Porumbescu

Miercuri, 15 decembrie, ora 21:21, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către M. Irina, de 38 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei, la orele 12:00, soțul său, M. Ion, de 40 ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul lucrează ca șofer profesionist pe autotren în Germania, iar marți seara s-a întors acasă. Soția sa a declarat faptul că a observat un comportament ciudat la soțul său în sensul în care, în seara de 14 decembrie 2021, când acesta s-a întors în țară, a discutat telefonic cu el, acesta din urmă spunându-i faptul că nu este înțeles de către familie și că dorește să se arunce în râul Suceava. În urma insistențelor soției sale, M. Ion a venit acasă, iar soția sa a observat că acesta are o urmă pe gât și i-a spus soției că, în cabina autotrenului unde lucrează, și-a legat în jurul gâtului un cablu de telefon care s-ar fi rupt.

Miercuri, în jurul orelor 12:00, bărbatul a dus-o la locul de muncă pe soția sa M. Irina cu autoturismul, iar din acel moment nu a mai fost văzut de nimeni și nici nu a răspuns la telefon. M. Ion a fost contactat telefonic de nenumărate ori de către soția sa și de către organele de poliție, fără să răspundă la vreun apel telefonic. Miercuri seara, în jurul orei 23:20, doi bărbațI, apropiați ai familiei, s-au deplasat pe raza comunei Ciprian Porumbescu, pentru a-l căuta pe M. Ion l-a casa bunicilor soției sale, și au observat autoturismul său parcat în fața porții de acces în curte. Cei doi au pătruns în interiorul curții după care au încercat să pătrundă în locuința în cauză, aceasta fiind închisă. L-au apelat pe M. Ion și au constatat că din interiorul locuinței se aude soneria de la telefonul său. În continuare cei doi au forțat ușa de acces, au pătruns în locuință și au urcat în podul casei, moment în care au constatat că bărbatul se spânzurase de una dintre grinzile acoperișului. În urma examinării criminalistice a corpului nu au fost identificate urme de violență care să aducă suspiciuni cu privire la decesul numitului M. Ion.

Familia nu are suspiciuni cu privire la decesul acestuia, menționând că acesta a intrat în depresie cu o perioadă în urmă.

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …