Monday , October 3 2022

Un șofer de TIR din Șcheia a murit la volan, în timp ce ieșea dintr-o parcare de la Gura Humorului

Miercuri dimineață, în jurul orelor 10.20, D. Constantin, de 46 ani, din Șcheia,  în timp ce se afla la volanul unui autotractor marca Mercedes Benz Actros care avea legată semiremorca marca Schmitz, în parcarea amenajată aparținând S.C. Superlativ S.R.L. Gura Humorului, s-a pus în mișcare spre DN 17, pătrunzând pe acesta, iar din motive necunoscute nu a făcut nici o manevră de viraj stânga sau dreapta, camionul oprindu-se în șanțul de pe partea cealaltă a drumului, acroșând cu partea stângă față un copac.

Conducătorului auto i-au fost aplicate manevre de resuscitare de echipajele de prim ajutor sosite la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde s-a declarat decesul. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii consideră că, cel mai probabil, moartea lui D. Constantin ar fi survenit în urma unor afecțiuni de care acesta suferea, acest lucru urmând a fi lămurit după efectuarea necropsiei. La fața locului au fost chemați și reprezentanți ai I.S.C.T.R. Suceava.

Cercetările sunt  continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului,sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Vezi si

Sunați la 112 dacă ați văzut acest bărbat!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute POPESCU CEZAR VASILE, de 41 …