Saturday , October 1 2022

Un şofer de 23 de ani a fost surprins în timp ce gonea cu 122 km/h prin Vicovu de Sus

Poliţiştii suceveni au mişunat la sfarşitul săptămanii trecute pe drumurile din judeţ, prezenţa lor făcandu-i pe şoferi să fie mult mai ponderaţi în a călca pedela de acceleraţie. Totuşi, un tanăr de 23 de ani din Vicovu de Sus a fost prins gonind cu 122 km/h prin localitatea de domiciliu, într-o zonă cu limitare de viteză la 30 km/h

cod-rutier


La sfarşitul săptămanii recent încheiate nu s-au înregistrat accidente rutiere cu persoane decedate sau rănite grav pe drumurile naţionale, europene, judeţene sau comunale din judeţul Suceava. Lipsa evenimentelor rutiere s-a datorat şi efectivelor de poliţie crescute care au acţionat în această perioadă, potenţiale tragedii provocate de şoferi ce au consumat băuturi alcoolice sau care au condus fără a avea permis de conducere, fiind prevenite prin depistarea şi sancţionarea acestora la timp.
Pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, poliţiştii au acţionat pe raza întregului judeţ, fiind aplicate 254 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 102.094 de lei. Pentru abateri la regimul rutier, în special pentru consum de alcool, au fost ridicate în vederea suspendării 22 de permise de conducere. Totodată, pentru defecţiuni tehnice şi alte nereguli au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.
Mircea Mujdei, de 23 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea maşina pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus cu viteza de 122 km/h în zonă cu limitare de 30 km/h.
Andrei – Valentin Piciu, de 24 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost surprins în timp ce conducea maşina pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, cu viteza de 103 km/h în localitate.
Grigore Breabăn, de 27 de ani, din comuna Straja, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul tot pe DJ 209G, în localitatea Straja, cu viteza de 101 km/h în localitate.
George Cioban, de 32 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, a condus autoturismul Opel pe raza comunei de domiciliu, avand o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, avand în vedere lucrările agricole de primăvară desfăşurate în această perioadă şi faptul că temperaturile meteo permit utilizarea vehiculelor cu tracţiune animală, poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru responsabilizarea acestei categorii de participanţi la trafic, 37 de căruţaşi fiind amendaţi de poliţişti. (C.Z.)
 

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …

One comment

  1. Ce sa le ceri vicovenilor, in special celor din Vicovu de Sus.