Sunday , July 21 2024

Un șofer cu permisul anulat a făcut schimb de locuri cu pasagera din mașină când a fost oprit de poliție. El a ajuns în arest și doamna s-a ales cu dosar penal

Vineri, la ora 11.20, în baza informațiilor  furnizate de către Poliția  Radauti, echipajul de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta s-a deplasat spre  Sadova – Pasul Trei Movile și a oprit un autovehicul JEEP Renegade înmatriculat în Austria. Polițiștii au observat însă că în momentul efecutării semnalului, conducătorul autovehiculului a făcut schimb de locuri cu pasagerul care se afla pe locul din dreapta-față.

În mașină se afla S. Ioan, de 52 ani – conducătorul auto și M. Dorina, de 54 ani, pasageră. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că S.  Ioan are permisul de conducere anulat, spunând că acesta a fost  motivul pentru care a schimbat locul în autovehicul cu M. Dorina.

Făcând un control în interiorul mașinii, polițiștii au descoperit și șase pachete cu țigări  marca “Ashima” de proveniență extracomunitară, aparținând bărbatului.

A fost dispusă  începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precum și cu privire la săvârșirea infracțiunii de “favorizarea infractorului”. De asemenea, față de S. Doru-Ionel a fost luata masura retinerii pt 24 ore fiind constituită escortă în vederea depunerii sale în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Iași. Țigările Ashima au fost confiscate.

Vezi si

Copil rănit ușor, la Frasin, într-un accident produs de un șofer care nu a acordat prioritate

Sâmbătă, în jurul ora 13.05, C. Cosmin, de  29 ani, din  Târnăveni – Mureș,  conducea …