Wednesday , December 7 2022

Un şofer beat turtă s-a proptit cu maşina într-un stâlp de iluminat public

accident

 In data de 24 noiembrie 2014, la ora 13.00, pe DJ 178, la intersecţia cu DN 17, în centrul comunei Ilişeşti, un bărbat de 56 de ani, din localitate, în timp ce conducea o maşină, a acroşat un stâlp de iluminat public, după care s-a oprit în parcarea unui magazin din localitate. Cum şoferul mirosea a băuturi alcoolice a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. In urma accidentului a rezultat avarierea maşinii şi a ancorei de susţinere a stâlpului de iluminat public. Pe numele bărbatului de 56 de ani a fost întocmit un dosar penal.
Tot în data de 24 noiembrie a.c., la ora 13.00, pe DC Stânca, din comuna Zvoriştea, poliţiştii au oprit pentru control maşina condusă de un localnic de 35 de ani. Întrucât acesta mirosea a băuturi alcoolice a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu un dosar penal. (C.Z.)
 

Vezi si

Ioan Balan cere miniștrilor Sănătății și Energiei soluții urgente în vederea găsirii unui furnizor de energie  pentru Spitalul Județean Suceava

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a depus o interpelare adresată ministrului Sănătății și ministrului …