Sunday , September 25 2022

Un șofer beat, care lovit o mașină și a plecat acasă, încătușat după ce s-a apucat să-i înjure pe polițiști

Vineri după-amiază, în jurul orei 16.33, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că  în fața magazinului Penny a avut loc un eveniment rutier. Așunși la fața locului, polițiștii au constatat că M. Petrică Cristinel, de 39 ani, din C-lung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca VW cu nr. SV79MAZ pe strada Rândnicii din Câmpulung Moldovenesc, la intersecția cu strada Calea Bucovinei, a acroșat un autoturism marca VW condus de către E. Vladimir, din com. Pojorâta, provocând pagube materiale, după care și-a continuat deplasarea spre domiciliu.

Echipajul de poliție l-a identificat pe M. Petrică Cristinel la domiciliul său. Fiind testat cu  aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În momentul în care i s-a solicitat să se deplaseze la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice, susnumitul s-a manifestat agresiv verbal și a adus injurii polițiștilor.

Conducătorul auto a fost încătușat și condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a refuzat să îi fie pre­-levate mostre biologice de sânge. S-a luat legătura telefonic cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc care a dispus să se efectueze cercetările cu autorul în stare de libertate privind săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. (O.S.)

 

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …