Monday , July 22 2024

Un șofer beat care a provocat o tamponare în Rădăuți a fost încătușat pentru că a devenit agresiv la venirea polițiștilor

Miercuri după-amiază, în jurul orei 16.00 polițiștii din Rădăuți  au fost anunțați despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii s-au deplasat pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, unde am găsit-o  pe R. Roxana, din Volovăț,  conducătoare a unui autoturismul marca Renault, care a relatat faptul că, în timp ce conducea autoturismul  pe strada Piața Unirii, venind dinspre strada Bogdan Vodă, a fost acroșată de un autoturism marca AUDI care se deplasa pe strada Piața Unirii având direcția de deplasare dinspre strada Calea Cernăuți, către centrul municipiului Rădăuți.

Șoferul autoturismului AUDI, G. Constantin, domiciliat în  Rădăuți, inițial nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta devenind recalcitrant, manifestând un comportament agresiv atât fizic cât și verbal, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea lui.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost de accord să fie testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,03 g/l alcool pur în aerul expirat și, cu consimțământul său, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vezi si

Trei zile pline de dansuri și cântece bucovinene la Câmpulung Moldovenesc. Show total susținut de Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, urmat de un fabulos foc de artificii

În weekendul acesta, principalul eveniment din zona de munte a județului Suceava a fost Festivalul …