Friday , May 24 2024

Un sofer beat a lovit cu oglinda retrovizoare un copil si a fugit de la fata locului

Duminic\ `n jurul orei 21.30, pe drumul jude]ean 178B, `n interiorul comunei Satu-Mare, Bogdan F., de 20 ani din localitate, `n timp ce conducea un autoturism, a acro[at-o cu oglinda retrovizoare din partea dreapt\ a autoturismului pe minora C.E. de 14 ani, tot din localitate, care `n urma impactului a fost proiectat\ `n [an]ul de pe marginea carosabilului. Dup\ producerea accidentului,  conduc\torul autoturismului a oprit, a ridicat victima din [an], a discutat cu aceasta, dup\ care a p\r\sit locul faptei din cauza st\rii de ebrietate `n care se afla. Din accident a rezultat v\t\marea u[oar\ a minorei, neav=nd nevoie de `ngrijiri medicale.
Conduc\torul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur `n aerul expirat, dup\ care i-au fost recoltate probe biologice de s=nge `n vederea stabilirii alcoolemiei [i de asemenea, i s-a `ntocmit dosar penal, fiind efectuate cercet\ri sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunilor de v\t\mare corporal\ din culp\, p\r\sirea locului accidentului f\r\ încuviin]area Poli]iei [i conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de c\tre o persoan\ care are o alcoolemie peste limita legal\. (Cezar P|UN)

Vezi si

Gheorghe Flutur, la aniversarea PNL: Partidului National Liberal îi revine misiunea de a desăvârși modernizarea României

”PNL continuă astăzi opera înaintașilor de modernizare și dezvoltare a României. Aceasta înseamnă a da …