Friday , September 30 2022

Un sofer baut a lovit cu masina un autoturism al Politiei care îl urmarea

Autoturismul Logan `n care se afla un echipaj al Poli]iei municipiului Vatra Dornei, care urm\rea, `n noaptea de s=mb\t\ spre duminic\, pe la ora 00.10, un Opel al c\rui [ofer refuzase s\ opreasc\ la semnalul poli]i[tilor, a fost lovit de autovehiculul urm\rit .
Potrivit Poli]iei Jude]ene Suceava, un echipaj de poli]ie din Vatra Dornei care se afla, duminic\ diminea]\, în misiune în comuna Dorna Arini, [i a solicitat [oferului unui marca Opel care circula `n zon\ s\ opreasc\ automobilul.
{oferul ma[inii a continuat îns\ deplasarea în direc]ia {aru Dornei, motiv pentru care poli]i[tii au început urm\rirea acestuia pe DJ 174 [i apoi pe drumul comunal Ciocârlani, unde [oferul, Marius Daniel Corduneanu, în vârst\ de 33 ani, locuie[te.
Pe parcursul urm\ririi, poli]i[tii au reu[it s\ dep\[easc\ autovehiculul pe partea dreapt\, moment în care [oferul a virat la dreapta, lovind autoturismul poli]iei.
Dup\ impact, [oferul a fost imobilizat de poli]i[ti [i întrucât era b\ut, refuzând testarea cu aparatul etilotest, a fost dus la spital unde, de asemenea a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. ~mpotriva [oferului s-a `ntocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice. El ar putea fi cercetat [i sub aspectul infrac]iunii de distrugere, dac\ se va lua o decizie `n acest sens de c\tre organele de anchet\ `n condi]iile `n care autospeciala poli]iei a suferit pagube, este drept, minore. Este vorba despre o lovitur\ la col]ul din st=nga a barei de protec]ie.
 
 

Vezi si

Leii ucraineni refugiați la Rădăuți au ajuns în Africa de Sud

Simba și Mir, cei doi lei care luni au fost preluați de la Grădina Zoologică …